UHIĆEN JE

POKUŠAJ UBOJSTVA U SLAVONSKOM BRODU Muškarac (65) nakon svađe pucao na 16-godišnjeg dječaka i ranio ga u nogu

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 21.10.2019. u 16:08

Zagreb, 301217.
Svaciceva ulica.
U ranim jutarnjim satima u sukobu u ugostiteljskom objektu jedna osoba preminula. Ocevid je u tijeku. Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Arhiva

 

Malokalibarskom puškom u slavonskobrodskome naselju Jelasu muškarac je u petak ranio 16-godišnjaka te je prijavljen za pokušaj ubojstva, a po riječima glasnogovornice brodsko-posavske Policijske uprave Kate Nujić, pucnjava se dogodila nakon svađe muškarca i maloljetnika.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje na ubojstvo u pokušaju i nedopušteno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, napadač je u nedjelju predan u pritvor.

"U petak u 22,40 sati na raskrižju Radićeve i Mrsunjske ulice 65-godišnjak je zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije, a nakon svađe, ispalio streljivo iz puške ozlijedivši pritom maloljetnika od 16 godina u nogu. Muškarac je ručno preradio zračnu pušku u malokalibarsku. Osumnjičeni je uhićen te je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja da je počinio spomenuta kaznena djela", rekla je za Hinu Kata Nujić.

Županijski sud u Slavonskome Brodu izdao je nalog za premetačinu prostorija kojima se koristio napadač, a policajci su pronašli malokalibarsku pušku i 12 komada streljiva.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo