PREPAD U ZAGREBU

POLICIJA OBJAVILA DETALJE O SINOĆNJOJ PUCNJAVI NA SLAVONSKOJ AVENIJI U ZAGREBU Otkriveno kako je 'pao' ranjeni pljačkaš: 'Stigla je dojava...'

 
 Tomislav Krišto / CROPIX

Zagrebačka policija izvijestila je u utorak ujutro o nemilom događaju na Peščenici, na Slavonskoj aveniji, kada su zaštitari oko 20.30 sati ispred trgovine spriječili dvojicu nepoznatih počinitelja u pokušaju razbojništva.

Provedenim očevidom utvrđeno je da je u navedeno vrijeme ispred trgovine, prilikom pratnje novčanih sredstava iz objekta u kombi vozilo, jedan maskirani počinitelj, s vatrenim oružjem u rukama dotrčao do zaštitara. Policija navodi kako je to napravio "uz povike koji su nedvojbeno upućivali na motiv činjenja kaznenog djela razbojništva".

Zaštitar je nakon toga iz svog službenog pištolja prema njemu ispalio nekoliko hitaca.

Počinitelj se potom udaljio prema osobnom automobilu u kojem ga je čekao najvjerojatnije još jedan počinitelj te su pobjegli.

Tijekom intenzivnog traganja policije za počiniteljima, zaprimljena je dojava iz liječničke ustanove o zaprimljenoj osobi ozlijeđenoj vatrenim oružjem. Teško ozlijeđeni muškarac je liječnički zbrinut te se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela.

FOTOGALERIJA: Zaštitari spriječili pljačku u Zagrebu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 23:59