MISTERIOZNI SLUČAJ

Policija pregledala snimke kretanja Mercedesa nestale pripadnice Oružanih snaga, kći za Jutarnji: 'To definitivno nije bila njena ruta...'

 
Mercedes Jadranke Skender nađen je uz južni savski nasip
 Privatni album

Policija je pregledavajući videonadzore ustanovila da je majka napustila stan u 5.30 sati, a u 5.45 sati njezin Mercedes zabilježila je kamera na Mostu slobode, no videonadzorima nije ustanovljeno kamo se dalje kretao.

Rekla nam je to danas popodne kći Jadranke Skender (51), zaposlenice MORH-a u Počasno-zaštitnoj bojni na Pantovčaku, koja je nestala 4. prosinca ove godine iz stana na Trešnjevci, gdje je živjela sa sestrom.

Njezin Mercedes nađen je narednog dana na Savskom nasipu, na južnom dijelu nedaleko od Hipodroma, parkiran s ključevima u bravi, a nađena je i njezina torbica sa svim ispravama. Ništa nije nedostajalo iz automobila.

- To definitivno nije bila ruta njezina kretanja, a i stan je napustila neuobičajeno rano. Sve smo pretražili, nigdje nije nađena bilo kakva poruka ili najava da bi mogla otići ili počiniti nešto sama sebi - rekla nam je u petak popodne Ines Skender, kći nestale pripadnice MORH-a, za kojom policija i dalje traga.

Policija je u međuvremenu obavila i razgovor s vlasnikom Golfa koji je bio parkiran neposredno uz Mercedes i koji je i ovih dana parkiran na Savskom nasipu. Vlasnik radi nedaleko od mjesta gdje parkira automobil i to mu je najjednostavniji način parkiranja automobila kad ide na posao.

Policija isključuje da bi on na bilo koji način mogao biti povezan s nestankom Jadranke Skender. I dalje mole sve one koji nešto o njoj znaju ili su je vidjeli da to jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192, a njezina kći i putem objava na Facebooku moli sve koji su vidjeli njezinu majku i njezino vozilo da to jave njoj ili policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:54