UHVAĆEN S 'PRSTIMA U PEKMEZU'

POLICIJA UHVATILA ZAGREBAČKOG DILERA DOK JE PRETOVARIVAO DROGU IZ JEDNOG KOMBIJA U DRUGI Zaplijenili su mu gotovo 80 kila marihuane

 PUZ

Dok je pretovarivao marihuanu iz jednog kombija u drugi na području Velike Gorice u srijedu u kasnim večernjim satima, Službenici kriminaliteta droga PU zagrebačke pomrsili su planove 36-godišnjem dileru kojeg su uhvatili s "prstima u pekmezu" zaplijenivši od njega ukupno 78,8 kilograma marihuane.

Pretresom vozila koja je koristio, kriminalisti su u jednom autu "nanjušili" 20 paketa marihuane a u drugom 50. Tijekom, pak, kriminalističkog istraživanja, na području Novog Zagreba policija je detektirala još jedno vozilo koje je koristio, a u kojem je bilo skriveno još pet paketa iste droge.

Istražitelji su utvrdili da je 36-godišnjak nabavljao veće količine marihuane koju je skrivao po tri automobila, kojima je marihuanu potom isporučivao drugim dilerima po Zagrebu i Zagrebačkoj županiji.

Po dovršetku obrade, diler trave je zaradio kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te je priveden pritvorskom nadzorniku, a obzirom da su krajnje destinacije marihuane još uvijek nepoznate, policija traga za drugim preprodavačima iz lanca koji su očito imali namjeru "uljepšati" predstojeće blagdane krajnjim korisnicima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:15