ZLOČIN NA PAGU

POLICIJA ZNA TKO JE UBIO MLADOG BRITANCA NA ZRĆU, U TIJEKU POTRAGA Na najpoznatijoj hrvatskoj plaži došlo je do sukoba dviju britanskih bandi

 
 Luka Gerlanc / CROPIX

Nadzorne kamere na Zrću snimile su jutrošnji napad u kojem je ubijen 26-godišnji britanski državljanin, a Jutarnji neslužbeno doznaje da je policija izuzela snimku. Zahvaljujući njoj uspjela je identificirati osobe upletene u incident te je u tijeku potraga za ubojicom.

Neslužbeno se doznaje da je zapravo bila riječ o sukobu dviju britanskih bandi.

Ranije danas smo izvijestili kako je ispred noćnog kluba na plaži Zrće na otoku Pagu u srijedu rano ujutro napadnuto više stranih državljana od kojih je jedan ubijen, 26-godišnji državljanin Velike Britanije, a još su dva ozlijeđena, dok se u policijskim prostorijama trenutno nalazi više osoba povezanih s ovim događajem.

Nedavno otvoreni Stožer za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2018. priopćio je kako policajci iz PU ličko-senjske, u suradnji s Ravnateljstvom policije i PU zadarskom, provode kriminalističko istraživanje ubojstva 26-godišnjeg državljanina Velike Britanije, koje se dogodilo u ranim jutarnjim satima ispred noćnog kluba na Zrću kod Novalje.

Na mjestu događaja provodi se očevid kojim rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Zadru.

"U ovom trenutku u službenim prostorijama policije nalazi se više osoba povezanih s ovim događajem, a u tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja", zaključuju u Stožeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:32