DELIJE U ZAGREBU

Policijska akcija na Trešnjevci: Navijači Zvezde razbježali se oko Cibone, traju privođenja!

 Davor Pongračić / CROPIX

Nekoliko desetaka navijača košarkaškog kluba Crvene Zvezde (Delija) policija je u petak popodne privela na području Badalićeve ulice, a kod njih je pritom nađena veća količina pirotehničkih sredstava, potvrdili su za Jutarnji iz PU Zagrebačke.

Nije potvrđeno kako su navijači Zvezde došli do Badalićeve, ali je ranije tijekom dana, u 11:30, na Zapadnom kolodvoru izašlo više njihovih navijača koji su bili u vlaku koji je dolazio iz smjera Slovenije.

Prema nekim informacijama navijači su povukli kočnicu u vlaku pokraj Ciboninog tornja te se razbježali Trešnjevkom, ali to nam iz policije nisu mogli potvrditi.

Iz policije su potvrdili da trenutno traje obrada nad zadržanim navijačima.

Delije su u Zagreb došli na košarkašku utakmicu Cedevite i Crvene Zvezde koja se u sklopu zadnjeg kola drugog kruga natjecanja Eurolige održava u Draženovom domu.

Iako je utakmica rezultatski nevažna (Zvezda je prošla u četvrtfinale, Cedevita ispala), goste iz Beograda naljutila je odluka da prihod od ulaznica ide za obnovu Vukovarskog vodotornja.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:46