SVIREPI ZLOČIN

Uhićen muškarac kojeg sumnjiče za ubojstvo radnika u Zagrebu, našli ga u drugoj županiji

Kriminaliste je trag s mjesta zločina odveo do bivšeg partnera djevojke ubijenog muškarca

Očevid u Švarcovoj

 Goran Mehkek/Cropix

Zagrebačka policija je izvijestila da je u četvrtak oko 9.30 sati u stanu u Švarcovoj ulici u četvrti Maksimiru pronađeno tijelo muškraca s ozljedama koje upućuju na sumnjivu smrt, a večeras je izvijestila kako je uhićen osumnjičenik za ubojstvo.

Prostrijelne rane iz pištolja nesretnom čovjeku nanio je, prema svemu sudeći, 49-godišnji muškarac koji je s odmakom od 12 sati od svirepog zločina uhićen na području PU sisačko-moslavačke.

Potvrdila je to i PU zagrebačka navodeći da je počinitelj za kojeg se sumnja da je počinio ubojstvo, stavljen pod nadzor.

Kako doznajemo, beživotno tijelo 60-godišnjeg muškarca jutros je pronašla njegova djevojka koja ga je svakodnevno obilazila više puta, nosila mu hranu...

Odmah je alarmirala policiju o svemu, a prema neslužbenim informacijama, kriminaliste je trag s mjesta zločina odveo do njezina bivšeg partnera.

Kako se neslužbeno doznaje, stradali muškarac je građevinski radnik M.K. (60) koji je obavljao radove u jednom od stanova na toj adresi, a navodno je privremeno, tijekom obavljanja radova ondje i živio.

Inače, policijski očevid u Švarcovoj ulici, gdje je u jutarnjim satima pronađeno tijelo muškarca sa sumnjiivim ozljedama, a zbog čega policija sumnja na ubojstvo, trajao je satima. Policija je trakama ogradila čitavu Švarcovu, ali i obližnju Rendićevu ulicu, te izuzimaju tragove za koje se nadaju da će im pomoći u razvijetljavanju događaja.

Policajci su tijekom današnjeg dana, a nakon pronalska tijela, pregledavali i kontejnere za smeće u obližnim ulicama što ukazuje da sumnjaju kako je nepoznati opočinitelj možda ondje odbacio oružje kojim je počinjen zločin ili pak odjeću. Za sada nije poznato jesu li pronašli kakve korisne tragove.

image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 09:37