'AFERA SMS'

POLITIČKI TAJNIK HDZ-a PRVI PROGOVORIO O MOGUĆOJ POVEZANOSTI STRANKE I VARGE 'Pustimo da se dovrše istrage, ali HDZ neće tolerirati takvo ponašanje!'

 
 Hanza Media

- HDZ neće tolerirati ponašanja koja bi nanosila štetu stranci. No, pustimo da se dovrše istrage. One idu u jednom smjeru, a kada se dovrše znati ćemo što se točno događalo i prema tome se postaviti - kazao je Lovro Kuščević, ministar uprave i politički tajnik HDZ-a odgovarajući na pitanje kako će HDZ postupiti prema bivšem predsjendiku stranke Tomislavu Karamarku i zamjeniku predsjednika Milijanu Brkiću ako se u istrazi falsifikatora Franje Varge pokaže da su i oni bili korisnici njegovih usluga.

Karamarko je iznudio reakciju tadašnjeg predsjednika Državnog izbornog povjerenstva Branka Hrvatina da zatraži od DORH-a provjeru je li bilo izbornih manipulacija.

Milijan Brkić, koji je također prozvan, dao je izjavu u kojoj navodi da poznaje Vargu, ali odbacuje optužbe da je koristio njegove usluge. Brkić tvrdi da su posrijedi podvale koje se nadovezuju na optužbe Branimira Glavaša kako on stvarno stoji iza prosvjeda koji je za 13. listopada najavio gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 13:46