DOJURIO NA MOTORU

POZNATI DETALJI OBRAČUNA U NEHAJSKOJ Povod brutalnog obračauna bio je događaj od dan ranije. Osumnjičeni je u jednom drugom kafiću vrijeđao djevojku

 
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Policija je jučer završila kriminalističku istragu nad 42-godišnjakom koji je u petak oko 12,50 sati teško ranio 32-godišnjaka, ispalivši mu na terasi lokala Valentino u Nehajskoj ulici, metak u trbuh, te je počinitelj osumnjičen za pokušaj ubojstva.

Ranjeni mladić još uvijek se nalazi u teškome stanju, nakon što je u petak hitno operiran. Epilog je to brutalnoga napada koji se usred dana dogodio doslovce preko puta najveće policijske postaje u državi.

Osumnjičenik, a kako neslužbeno doznajemo radi se o C.N.-u, poznatome od ranije zbog niza kaznenih djela s elementima nasilja, najprije se s 32-godišnjakom posvađao, a zatim je izvadio pištolj koji je imao ispod majice te mu iz blizine pucao u trbuh. Prema neslužbenim informacijama, povod brutalnom obračunu bili su događaji od dan ranije, a svi protagonisti se inače poznaju.

Naime, oko 12 sati C. N. je došao u jedan drugi lokal gdje radi 28-godišnja djevojka, inače prijateljica 32-godišnjaka, te ju iz nekoga razloga počeo vrijeđati i maltretirati. Ona je o svemu obavijestila 32-godišnjaka, koji je također poznavao C.N.-a, a sat i pol kasnije, nakon razgovora na telefonu, njih obojica su se našla na Ozaljskoj, gdje su se žestoko potukli pa je morala intervenirati i policija koja ih je obojicu privela i prekršajno prijavila zbog remećenja javnoga reda i mira.

No, usprkos prijavi, obojica su, kao što se to vidjelo, ubrzo puštena no nije poznato je li ih pustila policija ili, pak, prekršajni sudac. Međutim, dan kasnije C. N. i 32-godišnjak ponovno su se sreli, i to ispred Valentina u Nehajskoj, te su također razmijenili psovke, no onda je C. N. izvukao pištolj i pucao.

Ranjeni 32-godišnjak je uz pomoć građana, premda teško ranjen, prešao cestu te došao do 7. policijske postaje i zatražio pomoć. Odmah je prevezen u bolnicu gdje je operiran. C. N. je, pak, sjeo na motor te se odvezao, no ubrzo se predao policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 00:15