PUNI ECSTASYJA

PRISJELO IM LJETOVANJE Trojica Talijana došli na hrvatski festival kako bi drogom opskrbljivali mlade turiste

 Getty Images/iStockphoto

Trojica talijanskih državljana, dva 33-godišnjaka i jedan 34-godišnjak, osumnjičeni su za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, te su uz 'zarađenu' kaznenu prijavu završili u pritvoru PU šibensko-kninske.

Kako doznajemo u šibenskoj policiji, troje Talijana prije tri dana oko jedan sat iza ponoći zatečeni su u Tisnom, te je tom prilikom jedan od njih policijskim službenicima dragovoljno predao osam komada tableta ecstasy. Tijekom daljnje istrage, po nalogu Županijskog suda pretražen je apartman koji su Talijani koristili, te je u njemu pronađeno i oduzeto 205 komada 'ecstasya' raznih oblika, boja i dezena, 10 grama droge ketamin, 12,5 grama droge metamfetamin, 115,7 grama droge MDMA, 1,4 grama marihuane. Kriminalisti su utvrdile da sva pronađena droga pripada Talijanima i da su je posjedovali radi daljnje preprodaje.

Po svemu sudeći, trojica Talijana ciljano su došli na ljetovanje u Tisno, a kako bi drogom opskrbljivali mlade turiste iz Velike Britanije, sudionike popularnog Love International festivala, koji se održava u tišnjanskoj uvali Rastovac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:31