OSTAVIO GA DA KRVARI

PRITVOREN DIVLJAK (24) KOJI JE BEZ VOZAČKE MOTOCIKLOM SIJAO STRAH PO ŠIBENSKIM ULICAMA Oborio muškarca na pješačkom prijelazu i pobjegao

 
Ilustracija
 / HANZA MEDIA

Prije dva dana, u srijedu oko 17,23 sata u ulici kralja Zvonimira u središtu ŠibenikA, nepoznati je vozač motociklom oborio 63-godišnjeg muškarca na sredini pješačkog prijelaza i pobjegao sa mjesta nesreće.

Nesretni 63-godišnjak zadobio je teške ozljede ekstremiteta i glave te za njegov život bore se liječnici u šibenskoj bolnici. U roku od 24 sata šibenski prometni policajci pronašli su obijesnog vozača motocikla.

Riječ je od 24-godišnjem muškarcu iz Šibenika protiv kojega je podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći teško ozlijeđenoj osobi. Motociklisti je određen i pritvor, s obzirom na činjenicu da se radi o višestrukom počinitelju kaznenih djela i prekršaja iz prometa u zadnje tri godine.

Inače, policijskim očevidom je utvrđeno da je 24- godišnji mladić protekle srijede oko 17,20 sati prije stjecaja prava na samostalno upravljanje motornim vozilima, upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom Yamaha, zbog nedozvoljene brzine prednjim desnim dijelom motocikla prednjim desnim dijelom motocikla udario u 63-godišnjeg pješaka koji je stupio na obilježeni pješački prijelaz.

Uslijed naleta i udara pješak je odbačen na zapadnu prometnu traku ulice, dok se mladić s motociklom nastavio nekontrolirano kretati te je pritom udario u uzdignuti ivičnjak s lijeve strane kolnika, nakon čega je nastavio s nekontroliranom vožnjom po nogostupu te lijevom stranom motocikla još udario u betonski zid, a potom je pobjegao s mjesta događaja prometne nesreće, a da prethodno nije pružio pomoć osobi u opasnosti koju je sam prouzročio, iako je to mogao učiniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:36