STRAVA U KOPRIVNICI

'PRIZNAO JE DA JE SPAVAO S MOJOM SESTROM' Prebio prijatelja tako da je ovaj završio u komi i dijelom nepokretan. Sin žrtve gledao kako mu gazi oca!

 
Ilustracija
 Robert Fajt / CROPIX

Zbog brutalnog premlaćivanja prijatelja Ivice koji je završio u komi i ostao djelomično nepokretan uskoro će početi suđenje 21-godišnjem Koprivničaninu Nenadu.

Nenad je Ivicu prvo išamarao, a onda iscipelario. Na kraju ga je uhvatio za kosu i udarao njegovom glavom o pod. Tužiteljima je ispričao da je s bratićem pušio sintetsku marihuanu galaxy i da mu je Ivica rekao da je imao odnos s njegovom sestrom. Bio je to okidač za obračun, piše Podravski.hr. Priznao je i da od svoje 13. godine konzumira galaxy i alkohol, a tog dana pušio je cijeli dan.

- Ivičin mali sin je vikao ‘tata je gotov’, a on je ležao u lokvi krvi. Ivica se pokušao povlačiti i zaštititi rukama i nije uzvraćao udarce. Rekla sam Nenadu da prestane jer će čovjek umrijeti, no on ga je nastavio tući. Ivica je bio u nesvijesti i počeo je krkljati, a izgubio je mnogo krvi - ispričala je bivša Nenadova partnerica.

Iz Centra za socijalnu skrb u DORH je stigao dopis kako je pretučeni ostao “nepokretan, inkontinentan, oskudne verbalizacije, nerazumljivog govora i neartikulirano viče”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:07