OZLIJEĐENA JEDNA OSOBA

U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI U STROGOM CENTRU ZAGREBA OZLIJEĐEN SIN TATJANE DRAGOVIĆ I GORANA IVANIŠEVIĆA Auto nakon sudara odbačen na obližnju zgradu

 
Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić (u krugu)
 Srdjan Vrancic, Marko Todorov / CROPIX

Ugodno obiteljsko praznično druženje bivša manekenka Tatjana Dragović i njezin partner Vlaho Arbulić okončali su u zagrebačkoj dječjoj bolnici gdje je završio 12-godišnji manekenkin sin kojeg ima s bivšim teniskim asom Goranom Ivaniševićem. Dječak je, naime, ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 16 sati u centru grada.

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima došlo je do sudara Arbulićevog auta s drugim vozilom na raskrižju Ulice baruna Trenka i Gajeve pa je terenac, u kojem se nalazila Tatjana i djeca, odbačeno na zid zgrade Ministarstva financija.

Prema prvim informacijama, vozač drugog automobila je pod punom brzinom uletio u raskrižje navodno prošavši kroz crveno svjetlo i baš je u tom trenutku naišao mladi glazbenik iz Konavala s obitelji.

Iz PU zagrebačke su nam potvrdili da su obavili očevid na raskrižju povodom nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila, a jedan od sudionika nesreće je ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć.

Kvalifikacija ozljeda još uvijek nije poznata kao niti okolnosti sudara u kojem je pričinjena znatna materijalna šteta. Susjedi koji su vidjeli krš i lom, a o razmjerima svega svjedoči i "razvaljen" šaht na sredini ceste kao i oštećenja na fasadi zgrade Ministarstva financija, kažu kako su nesreće na spornom raskrižju česte jer "vozači u zadnji čas hvataju i žutu svjetlo na semaforu kad iz Gajeve idu prema Trenkovoj."

- Sve je dobro dok auti zbog svojeg divljanja ne poberu nekog pješaka. Pravo je čudo da se to nije dogodilo danas kad je grad prepun šetača - kaže za Jutarnji stanar Gajeve.

Je li nesreći "kumovalo" nepoštivanje prometnih propisa, alkohol ili nešto treće još uvijek nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 17:55