DRAMA

PULSKI KVART POD POLICIJSKOM OPSADOM Naoružani muškarac prijetio da će ozlijediti sebe i ženu, u stan mu upala policija, dok su ga hapsili porezao se

 Elvir Tabakovic / Ilustracija / CROPIX

U pulskom naselju Šijana u ponedjeljak oko 18 sati odvijala se prava drama. Kako piše Glas Istre, policija je zaprimila poziv od nevjenčane supruge 47-godišnjaka koji je prijetio da će ozlijediti sebe i žensku osobu koja se nalazila s njime u stanu.

Kako je izvijestila Nataša Vitasović iz PU istarske, kad su policijski službenici došli oko 17.50 sati na mjesto događaja kako bi uhitili muškarca, on se nalazio na katu obiteljske kuće, odakle je prijetio policajcima hladnim oružjem, ali i da će ozlijediti ženu koja je bila u stanu s njim. Muškarac je nakon toga prijetio i vatrenim oružjem pa su policijski službenici zatvorili okolne ulice kako bi zaštitili građane.

- Kako bi se spriječilo da ozlijedi žensku osobu, policijski službenici ušli su u stan i oko 19 sati uhitili muškarca. Primijenili su sredstva prisile. Prilikom postupanja on je ozlijeđen, a dijelom si je i sam nanio ozljede hladnim oružjem zbog čega je pozvana hitna pomoć koja ga je prevezla u OB Pula. Za sada nije poznata kvalifikacija njegovih ozljeda. Slijedi kriminalističko istraživanje, rekla je Nataša Vitasović za Glas Istre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:36