BRZA REAKCIJA

RADNICI DARUVARSKIH TOPLICA KAZNENO PRIJAVILI BIVŠU RAVNATELJICU ZBOG 'KORONA-PARTYJA' Ugrozila je naše zdravlje i izložila nas opasnosti od zaraze'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.03.2020. u 15:03

Bjelovar.live

Nakon što su u početkom tjedna u javnost počele stizati fotografije korisnika iz Daruvarskih toplica koji, kao da u svijetu nema baš nikakvih problema, zajedno objeduju i druže se usprkos problemima zbog korona virusa, iz bjelovarsko - bilogorske županije koja je osnivač ove ustanove, stigla je obavijest o smjeni ravnateljice Mire Zakore, i to iz razloga što je kršila odredbe vezane uz sprečavanje širenja virusa.

Danas su zbog takvog nedopustivog ponašanja i ugrožavanja zdravlja ljudi radnici Daruvarskih toplica protiv ravnateljice podnijeli kaznenu prijavu.

 - Obavještavamo da su radnici Daruvarskih toplica danas podnijeli kolektivnu Kaznenu prijavu protiv gospođe Mire Zakore, bivše Ravnateljice Daruvarskih toplica zbog ugrožavanja zdravlja i izlaganja opasnosti od zaraze virusom COVID-19 djelatnika Daruvarskih toplica - stoji u priopćenju koje su poslali radnici.

 - Djelatnici Daruvarskih toplica ovim putem također obavještavaju javnost da niti jedna politička opcija ne stoji iza nas i da ne treba nitko koristiti ovu nepriliku za politička prepucavanja. Također želimo reći hrvatskoj javnosti da su uspjesi Daruvarskih toplica isključivo plod predanog i odgovornog rada djelatnika Daruvarskih toplica, o čemu svjedoče brojne pohvale naših korisnika.

I mi bi bili najsretniji kada bi sve političke opcije bilo kojeg spektra, prestale štetiti razvoju Daruvarskih toplica postavljanjem nesposobnih, a politički podobnih Ravnatelja - napisali su radnici u dopisu za medije.

Izdvajamo