POGINULA SUDIONICA 'FARME'

'SJEDILI SU SVAKI NA SVOM MJESTU, ČINILO SE KAO DA SPAVAJU...' Očevici događaja još uvijek su u šoku zbog smrti omiljene natjecateljice Farme

Ova sezona Farme snimljena je lani, a budući da se još emitira, Nova TV je sinoć nakon redovne epizode, u kojoj je i Edita, prikazala kratki In memoriam

Edita Ptičar (24), sudionica aktualne sezone realityja “Farma”, jučer nešto poslije 4 sata ujutro, po povratku kući iz večernjeg izlaska, sjela je za volan prijateljeva Audija 80. Pokraj nje je sjedio dvije godine stariji vlasnik auta M. D. (26). Niti jedno od njih nije se vezalo pojasom.

Vozeći se Savskom ulicom kroz mjesto Topolje, nadomak Ivanić Grada, stvari su pošle po zlu. Kolnik je bio suh, no Edita nije vozila sredinom svoje trake. Došlo je do zanošenja i slijetanja na travu. Audi je završio u odvodnom kanalu 200-tinjak metara od kućnog broja 178 navedene ceste, a prema riječima svjedoka, navodno se čak i prevrnulo te vratilo u početni položaj. Hauba se zgnječila i podigla. Edita je svom silinom prsnim košem udarila u volan i glavom u staklo te krov Audija. Zračni jastuk joj se nije otvorio, a s obzirom da je to stariji model auta, možda ga nije ni imao. Omiljena sudionica “Farme” na mjestu je umrla, a njezina su suputnika u totalnom šoku izvlačili iz vozila.

 

Lakše ozlijeđen

- Sjedili su svaki na svom mjestu. Činilo se kao da spavaju. On je bio kontaktibilan. Bio je pri svijesti, ali u totalnom šoku. Nesvjestan situacije - rekli su nam očevici događaja. Vlasnik Audija je vozilom Hitne pomoći prevezen u KB Dubrava, gdje su mu utvrđene lakše ozljede. Policiju i Hitnu alarmirao je vozač koji je prvi naišao i vidio nesreću, a vozio se iza Audija. Umor, nepažnja, a možda i nešto treće doveli su do tragedije koja je šokirala zemlju.

Simpatična Edita ušla je u reality show “Farma”, koji je sniman tijekom prošle godine, zajedno sa 17 kandidata. U showu je provela 11 tjedana, a trenutačno je pratimo u finalnom, 13. tjednu formata. Naime, u zadnjem finalnom tjednu Edita je sa svim ostalim izbačenim natjecateljima vraćena u show kako bi bodrila preostale finaliste, a u stvarnom životu poginula je dan uoči emitiranja prve finalne emisije.

Finale “Farme” prikazat će se u ponedjeljak, a Nova TV će se nakon večerašnje emisije in memoriamom oprostiti od Edite.

Tužna priča

Odnos Edite i Saše Vujinovića (26), natjecatelja koji je na kraju došao do finala showa, bio je ove sezone centralna ljubavna priča “Farme”. Koliko se dalo iščitati iz snimljenih scena, Edita, plavokosa konobarica iz Ivanića je u show, koji je sniman lani, a njegovo je prikazivanje nekoliko puta odgađano, ušla zauzeta.

S dečkom s kojim je bila u vezi u tom trenutku nije bila u najboljim odnosima jer je on otišao u Njemačku zbog posla. Vujinović je inače kuhar iz Generalskog Stola koji je prije showa također bio akter tužne ljubavne priče. Ostavila ga je supruga s kojom ima sina, pa se u show prijavio i da joj dokaže da nije loš kako ona misli.

 

Navijali za nju

“Žena je mislila da ja više nisam taj koji treba biti uz to dijete, podizati ga i učiti neke stvari u životu. Ni sam ne znam zašto je došlo do te zavrzlame”, rekao je prilikom prijave.

Međutim, Edita i Saša su kliknuli od prvog dana i nije prošlo dugo a svi su farmeri zaključili da je prijateljski odnos prerastao u ljubavni iako su se sudržavali od razmjene nježnosti. Odnos je bio turbulentan s puno svađa oko toga što će biti kad izađu, ali ujedno jedan od najzanimljivijih u ovogodišnjoj sezoni. Cijeli show bio je nabijen tenzijama i sukobima farmera, ponekad i na rubu incidenta, a Saša i Edita bili su vođe jednog od klanova koji je izdržao do finala.

Njihov je zadatak bio brinuti za ovce, pa su se dodatno povezali na višesatnim ispašama. Budući da je show sniman godinu dana ranije, Saša i Edita su nakon showa navodno bili zajedno, ali ne i do početka emitiranja.

Sama Edita je ispala dva tjedna uoči finala nakon što je u izazovu izgubila od Jurice Belamarića. Oboje su visjeli s prečke, a iako je Jurica kao sportaš i u izazovu izdržljivosti bio apsolutni favorit, Edita je viseći izdržala gotovo nadrealnih sat vremena i umalo pobijedila. Fanovi su tijekom cijelog showa navijali za nju i do samog je kraja bila među favoritima.

Nova TV Editinoj obitelji i bližnjima izražava sućut. Svima s kojima je surađivala ostat će u lijepom sjećanju.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo