NA SLUŽBENOJ DUŽNOSTI

SLOMILI MU VILICU I JAGODIČNU KOST Profesionalnog vatrogasca pretukli na koncertu u Šibeniku: 'Ozljede su teške, hitno je operiran...'

    AUTOR:
    • Ante Talijaš

  • OBJAVLJENO:
  • 08.08.2018. u 12:59

Split, 200717.
Kampus, studentski dom.
Vatrogasci iz svih djelova Hrvatske spremaju se za odlazak kuci nakon nekoliko dana provedenih na pozaristu u okolici Splita.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Čizmić / CROPIX

Ilustracija

SLOMILI MU VILICU I JAGODIČNU KOST Profesionalnog vatrogasca pretukli na koncertu u Šibeniku: 'Ozljede su teške, hitno je operiran...'

Teške tjelesne ozljede zadobio je 36-godišnji Marijan Srdarev iz Vodica,  pripadnik Javne vatrogasne postrojbe grada Šibenika.

Ovaj dugogodišnji profesionalni vatrogasac nije ozlijeđen prilikom gašenja požara, već je nastradao u do sada nezabilježenom incidentu dok je obavljao svoju službenu dužnost protupožarnog osiguranja na koncertu HypeBeats Music Festivala koji se u utorak na večer održavao u Šibeniku, na  igralištu SC 'Ljubica' u Crnici.

- Mogu vam samo potvrditi da je naš vatrogasac ozlijeđen dok je s još dvojicom kolega protupožarno osiguravao koncert u Crnici. O detaljima ne mogu govoriti jer je u tijeku policijska istraga o ovom slučaju. Našem vatrogascu liječnička pomoć najprije je pružena na mjestu događaja od ekipe Hitne pomoći koja je također bila prisutna na koncertu, potom u šibenskoj bolnici, a zbog težine ozljeda, tijekom večeri prevezen ja na liječenje u KBC Split. Ozljede su teške, ali nije životno ugrožen - kazao nam je Volimir Milošević, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Šibenika.

Kako neslužbeno doznajemo, Srdarev je zadobio frakturu vilice i jagodične kosti, te je tijekom noći operiran u splitskoj bolnici.

Iz šibenske policije su nam tek poručili da se ovom slučaju provodi intenzivna kriminalistička istraga, te da će se po njezinom završetku oglasiti priopćenjem.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo