NA SLUŽBENOJ DUŽNOSTI

SLOMILI MU VILICU I JAGODIČNU KOST Profesionalnog vatrogasca pretukli na koncertu u Šibeniku: 'Ozljede su teške, hitno je operiran...'

    AUTOR:
    • Ante Talijaš

  • OBJAVLJENO:
  • 08.08.2018. u 12:59

Split, 200717.
Kampus, studentski dom.
Vatrogasci iz svih djelova Hrvatske spremaju se za odlazak kuci nakon nekoliko dana provedenih na pozaristu u okolici Splita.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Čizmić / CROPIX

Ilustracija

SLOMILI MU VILICU I JAGODIČNU KOST Profesionalnog vatrogasca pretukli na koncertu u Šibeniku: 'Ozljede su teške, hitno je operiran...'

Teške tjelesne ozljede zadobio je 36-godišnji Marijan Srdarev iz Vodica,  pripadnik Javne vatrogasne postrojbe grada Šibenika.

Ovaj dugogodišnji profesionalni vatrogasac nije ozlijeđen prilikom gašenja požara, već je nastradao u do sada nezabilježenom incidentu dok je obavljao svoju službenu dužnost protupožarnog osiguranja na koncertu HypeBeats Music Festivala koji se u utorak na večer održavao u Šibeniku, na  igralištu SC 'Ljubica' u Crnici.

- Mogu vam samo potvrditi da je naš vatrogasac ozlijeđen dok je s još dvojicom kolega protupožarno osiguravao koncert u Crnici. O detaljima ne mogu govoriti jer je u tijeku policijska istraga o ovom slučaju. Našem vatrogascu liječnička pomoć najprije je pružena na mjestu događaja od ekipe Hitne pomoći koja je također bila prisutna na koncertu, potom u šibenskoj bolnici, a zbog težine ozljeda, tijekom večeri prevezen ja na liječenje u KBC Split. Ozljede su teške, ali nije životno ugrožen - kazao nam je Volimir Milošević, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Šibenika.

Kako neslužbeno doznajemo, Srdarev je zadobio frakturu vilice i jagodične kosti, te je tijekom noći operiran u splitskoj bolnici.

Iz šibenske policije su nam tek poručili da se ovom slučaju provodi intenzivna kriminalistička istraga, te da će se po njezinom završetku oglasiti priopćenjem.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo