SMRT U ŽUPANJI

Smrtno stradao dok je po noći balirao djetelinu

Smrt 40-godišnjeg Željka Ognjanovića prouzročila je presa koja ga je zahvatila i usmrtila ga

BOŠNJACI - Teška tragedija dogodila se u polju u selu Bošnjaci u županjskom kraju u ponedjeljak kasno navečer kada je, balirajući djetelinu, smrtno stradao 40-godišnji Željko Ognjanović iz Županje.

Nesretni Županjac poslijepodne je proveo na traktoru Zetor u polju na ulazu u selo Bošnjake iz smjera Županje, u Strossmayerovoj bb, 100-tinjak metara od ceste Županja-granični prijelaz Orašje s BiH, gdje je prešao sijeno.

Županjac Željko Ognjanović (40) smrtno je stradao dok je lijevom rukom pokušavao odblokirati presu za sijeno dok je bila u pogonu. Stroj ga je uvukao i zgnječio mu glavu i lijevu stranu gornjeg dijela tijela.

Policijskim je očevidom utvrđeno da se tragedija zbila između 21 i 21,30 sati kada je nesretni županjski poljoprivrednik, unatoč mraku,ostao sam na svojoj njivi u predjelu zvanom Front u Bošnjacima, želeći izbalirati još jedan red djeteline. Kako se nije vratio kući pošao ga je tražiti otac Ivan i u mračnom polju naišao na stravičan prizor.

Smrt je u utorak ujutro konstatirao mrtvozornik, dr. Šefket Šabanović. Obdukcija će biti obavljena u Općoj bolnici Vukovar. Šokirani tragedijom, u Županji kažu kako je tragično stradali Ognjanović ostavio iza sebe suprugu i troje malodobne djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:06