SVE PRIJAVILI POLICIJI

ŠOKANTAN SLUČAJ INCESTA U MEĐIMURJU Ukućani čuli neke čudne zvukove, a kad su pogledali u dnevni boravak, imali su što vidjeti: 'Nisam bio pri sebi'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.11.2019. u 14:57

Vinkovci, 030512.
Olujno nevrijeme s jakim vjetrom srusilo je balon koji natkriva malonogometno igraliste uz vinkovacku obilaznicu pri cemu je jedna osoba poginula. Nesluzbeno se doznaje da se radi o 66-godisnjem muskarcu kojeg je navedno vjetar odbacio 300 metara od mjesta gdje se je nalazio. U toku je ocevid koji ce zbog mraka biti prekinut do jutarnjih sati.
Na fotografiji: Policija blokira ulaz u Teninu ulicu u kojoj se dogodila nesreca. Foto: Vlado Kos / Cropix
Vlado Kos / Ilustracija / CROPIX

Na čakovečkom Općinskom sudu uskoro počinje suđenje 19-godišnjaku i njegovoj 38-godišnjoj majki koje se sumnjiči da su imali incestuozni spolni odnos.

Tužitelji zbog kaznenog djela incesta za neimenovanog sina traže četiri mjeseca zatvora, dok bi majku mogla dopasti kazna od četiri mjeseca rada za opće dobro.

Prema informacijama portala Danica.hr, majka i sin spolni su odnos imali u rujnu prošle godine u njihovoj obiteljskoj kući. Primijetili su ih ukućani i pozvali policiju.

Sin se tijekom istrage branio kako je pušio sintetsku travu galaxy (koja se prodaje kao osvježivač prostora) i pio vino, pa nije bio pri sebi. Majku je, kaže, odnio iz kreveta u dnevni boravak i tamo se sve dogodilo, ali preko odjeće. Majka je pak rekla da se te noći napila sa suprugom te su zaspali. Ničeg se, veli, ne sjeća i ne zna da su ona i sin imali spolni odnos, javlja Danica.

Jedan od ukućana primijetio je incestuozni čin te je o svemu obavijestio supruga.

- Hej, dođi pogledati kako ti sin seksa ženu - rekao mu je navodno, a kada je suprug ušao u prostoriju vidio je svoju ženu i sina u spolnom odnosu na kauču..

- Žena je za to vrijeme imala zatvorene oči pa mislim da je spavala. Vikao sam na njih, pa su skočili”, ispričao je muž i otac, piše portal.

Sinu je određen jednomjesečni istražni zatvor koji je protekao, a suđenje čeka sa slobode.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo