RIJEŠEN MISTERIJ

STIGLI NALAZI DNK ANALIZE POSMRTNIH OSTATAKA PRONAĐENIH U ŠUMI KOD OGULINA Kosti pripadaju nestaloj Francuskinji Anne-Cecile!

 Facebook

KARLOVAC - U povodu višestrukih upita novinara zaprimljenih u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, ovo državno odvjetništvo u mogućnosti je odgovoriti da je u utorak, 16. siječnja, zaprimilo nalaz Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Iz spomenutog nalaza Zavoda proizlazi kako je provedena molekularno-genetska analiza posmrtnih ostataka nepoznate osobe pronađenih 7. siječnja 2018. u mjestu Tržić Tounjski, zaseok Ključ, te kako navedeni posmrtni ostaci pripadaju državljanki Republike Francuske (1991.).

U odnosu na ostale upite novinara, Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu odgovara kako još nije zaprimilo obdukcijski nalaz.

Anne-Cecile Pinel nestala je u srpnju 2014. tijekom psihodeličnog festivala Momento Demento u obližnjem Tržiću Primišljanskom.

Roditelji nestale Anne-Cecile Pinel održali su prije nekoliko dana konferenciju za medije na kojoj su rekli kako su uvjereni da kosti pronađene u blizini Ogulina pripadaju njihovoj kćeri, piše francuski list Le Dauphine.

Crne čizmice kakve je imala, slušni aparatić kakav je koristila i narukvica-ulaznica oko ruke, na kojoj je pisalo Memento Demento, pronađeni uz tijelo ukazivali su da bi ljudski ostaci koje su tijekom skupnog lova šestorica lovaca pronašli mogli pripadati Anne-Cecile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:14