MARA TOMAŠEVIĆ

SUPRUGA POŽEŠKOG ŽUPANA NA SUD DONIJELA SNIMKE Radi se o ozljedama na oku, nozi, rukama i licu. I jedan naš razgovor gdje mi on prijeti da će me ubiti

Alojz Tomašević
 Danijel Soldo / CROPIX

Fotografije na kojima su vidljive tjelesne ozljede te DVD s audiosnimkom na kojoj se navodno čuje prijetnja smrću koju joj je, kako je sama rekla, uputio njezin suprug, predala je u nastavku suđenja Mara Tomašević, supruga Alojza Tomaševića, župana požeško-slavonskog, kojemu se na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu sudi za obiteljsko, fizičko i verbalno nasilje.

- Radi se o ozljedama na oku, nozi, rukama i licu. I jedan naš razgovor gdje mi on prijeti da će me ubiti - rekla je Mara Tomašević nakon ročišta u srijedu na koje je i donijela materijale za koje očekuje da ih sudac Slaven Vidmar uvrsti u predmet.

- Na fotografijama je vidljivo da su ozljede svježe nastale, a gospođa tvrdi da ih ima u mobitelu s datumima kada su nastale. Sada je na sudu da odluči hoće li to prihvatiti kao dokaz ili ne - rekao je Jovan Vukomanović, tužitelj iz Općinskoga državnog odvjetništva u Požegi.

Ozljede i fotografije, prema riječima Mare Tomašević, datiraju iz 2016. i 2017. godine. Suđenje se nastavlja 29. ožujka kada Tomaševićev odvjetnik Željko Damjanac očekuje ispitivanje još dvoje svjedoka, al i raspravu o novim dokazima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:08