STRAŠAN UDAR

Teška nesreća: U frontalnom sudaru s automobilom kod Karlovca poginuo motociklist

Radi se o vozaču motocikla zagrebačkih registracijskih oznaka koji se frontalno sudario s vozačem automobila riječkih oznaka
Oko 17 sati u mjestu Tušilović pokraj Karlovca na državnoj cesti DC-1 dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao osobni automobil i motocikl. Vozač motocikla na mjestu je poginuo.
 
 Robert Fajt/Cropix

U prometnoj nesreći koja se danas oko 16.55 sati dogodila u Tušiloviću na Državnoj cesti 1 (D-1) nedaleko Karlovca smrtno je stradala jedna osoba, javili su iz karlovačke policije.

Radi se o vozaču motocikla zagrebačkih registracijskih oznaka koji se frontalno sudario s vozačem automobila riječkih oznaka. Motociklist je upravljao u smjeru Karlovca, dok je automobil naišao u suprotnom smjeru, prema Slunja. Udar je bio strašan i, nažalost, smrtonosan po motociklista.

Policijskom istragom utvrdit će se svi detalji tragedije. Tijekom očevida promet se odvijao jednim kolničkim trakom. Mjesto je poznato kao crna točka ne prometnici koja je već odnosila živote, zbog čega su prije nekoliko godina linije koje odvajaju kolničke trake ocrtane dvostrukom punom linijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 10:50