HOROR KOD VELIKE KOPANICE

TEŠKA NESREĆA U SLAVONIJI Na autocesti A3 u stravičnom sudaru dva automobila na mjestu poginula jedna osoba, pet ozlijeđenih prebačeno u bolnicu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.01.2020. u 08:13

Gornja Ploca, 170217.
Na dionici autoceste A1 izmedju Gornje ploce i tunela Sv. Rok, poslijepodne se dogodila teska prometna nesreca u kojoj su sudjelovala tri slepera i cetiri automobila. Pretpostavlja se da je nesrecu uzrokovala losa vidljivost nastala zbog dima od pozara koji gori na tom podrucju, nema smrtno stradalih.
Na fotografiji: mjesto nesrece.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / CROPIX

Ilustracija

Teška prometna nesreća dogodila se rano jutros na južnom traku autoceste A3 kod Velike Kopanice, izvijestila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Prema prvim dostupnim podacima u nesreći, do koje je došlo oko 4.30 sati, sudjelovala su dva osobna automobila, što je za portal SBplus potvrdio policijski službenik za odnose s javnošću Policijske uprave brodsko-posavske Krešimir Šimić. Za sada nema službenih podataka o identitetima stradalih osoba.

Na mjesto nesreće stigli su djelatnici Hitne pomoći koji su ozlijeđene prevezli u slavonskobrodsku bolnicu na ukazivanje liječničke pomoći.

Očevid na mjestu događaja je u tijeku, a upravo bi on trebao dati odgovor na to jesu li brzina, neopreznost, umor ili nešto drugo bili uzrokom ove teške prometne nesreće u kojoj je jedan život izgubljen.

HAK je izvijestio da je do okončanja očevida zatvorena dionica autoceste između čvorova Velika Kopanica i Babina Greda u smjeru istoka pa promet teče obilazno, kroz mjesta Beravci i Gundinci.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo