OČEVID U TIJEKU

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD NOVOG VINODOLSKOG Sudar skrivio mladić koji je u autu prevozio ilegalne migrante, ozlijeđeno osam osoba

    AUTOR:
    • Luka Benčić

  • OBJAVLJENO:
  • 18.11.2019. u 21:45

Vinkovci, 030512.
Olujno nevrijeme s jakim vjetrom srusilo je balon koji natkriva malonogometno igraliste uz vinkovacku obilaznicu pri cemu je jedna osoba poginula. Nesluzbeno se doznaje da se radi o 66-godisnjem muskarcu kojeg je navedno vjetar odbacio 300 metara od mjesta gdje se je nalazio. U toku je ocevid koji ce zbog mraka biti prekinut do jutarnjih sati.
Na fotografiji: Policija blokira ulaz u Teninu ulicu u kojoj se dogodila nesreca. Foto: Vlado Kos / Cropix
Vlado Kos / Ilustracija / CROPIX

Ukupno je osam osoba, od toga pet migranata, ozlijeđeno u prometnoj nesreći koju je kod Novog Vinodolskog u ponedjeljak u 18.30 sati izazvao 20-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Kako izvještava Policijska uprava primorsko-goranska, na jadranskoj magistrali, u neposrednoj blizini Mitan marine u Novom Vinodolskom, došlo je do prometne nesreće kada se 20-godišnji državljanin BiH, upravljajući osobnim vozilom marke Daewoo oglušio na zapovijed policajaca za zaustavljanje.

Vozač je u desnom zavoju prešao automobilom u suprotni kolnički trak te se izravno sudario s vozilom marke VW Golf koje se kretalo iz suprotnog smjera.

Policija navodi da je u prometnoj nesreći ozlijeđen državljanin BiH, te pet stranih državljana za koje se sumnja da u Republici Hrvatskoj borave protuzakonito, kao i dva hrvatska državljana, vozač i suvozač u VW Golfu.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a ozlijeđenima je pružena hitna medicinska pomoć, kažu u PU PG.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo