OČEVID U TIJEKU

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U ROGOZNICI Poginuo 23-godišnji motociklist

Ilustracija
 Srđan Vrančić / Hanza Media

U ranim satima utorka, oko 1,50 sati, u ulici Ante Starčevića u Rogoznici došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 23-godišnji vozač motocikla stranih registracijskih oznaka.

Obavljenim policijskim očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 23-godišnjak, upravljajući motociklom marke 'Yamaha' njemačkih registracija, krećući se ulicom Ante Starčevića iz središta mjesta, zbog neprilagođene brzine ulaskom u zavoj izgubio nadzor nad motociklom. Pritom je udario u nogostup i izletio izvan kolnika. Nesretni 23-godišnjak smrtno je stradao na mjestu nesreće, pa je ekipa Hitne pomoći mogla, na žalost, samo konstatirati smrt mladića. Kako je izvijestila policija, 23-godišnjak je upravljao motociklom bez dozvole za upravljanjem tom kategorijom vozila.

U ranim satima utorka, oko 1,50 sati, u ulici Ante Starčevića u Rogoznici došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 23-godišnji vozač motocikla stranih registracijskih oznaka.. Kako doznajemo u Operativno-komunikacijskom centru PU šibensk-kninske, poginula osoba je hrvatski državljanin. Nakon policijskog očevida bit će poznati uzroci i okolnosti još jedne tragedije na prometnicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:21