STRAH I TREPET

TKO JE MASKIRANA DJEVOJKA KOJA JE GODINAMA SIJALA STRAH PO ZAGREBU Matea dosad nije bila u policijskim evidencijama, na ispitivanju se rasplakala

Policijska uprava zagrebačka, videonadzor

“Kučko stara, daj novac”; “Nemojte se z...bavati, dajte pare ili ću vas sve poubijat”; “Nemoj zvat muriju, ne za....vam se”, neke su od rečenica kojima je 33-godišnja Matea P. plašila zaposlenike benzinskih pumpi i kioska kada bi ih, s plastičnim pištoljem u ruci, pljačkala.

Policija ju je osumnjičila za 12 razbojstava u kojima je zaradila oko 38.000 kuna. Na ispitivanju je navodno sve priznala i počela plakati. Djevojka dosad nije osuđivana, nema djece ni supruga, a povremeno je radila na razvrstavanju otpada. Novac joj je, kaže, trebao zbog teških materijalnih prilika, a trošila ga je za svakodnevne potrebe.

No, zanimljivo je da je pljačkala još od rujna 2016., a policija joj nije uspijevala ući u trag. Naime, uopće je nisu imali u svojoj evidenciji, niti je itko na nju sumnjao. Na kraju je “pala” potpuno slučajno. Uhvatili su je građani dok je prije pet dana u kasnim noćnim satima pljačkala kiosk Tiska u Aveniji Marina Držića.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo