PIŠE DUŠAN MILJUŠ

'TOG ČOVJEKA NIKAD PRIJE NISAM VIDJELA, ON JE NAPROSTO PROMAŠIO KUĆU!' Majka ubijene djevojke s Lošinja za Jutarnji ispričala kakav je horor doživjela

 
 Matija Djanjesic / CROPIX

U Malom Lošinju u jutarnjim satima ubijena je 16-godišnja djevojka koja je stradala sasvim slučajno. Muškarac za kojeg se sumnja da je počinio ubojstvo, došao je u zgradu obračunati sa svojom bivšom partnericom. Djevojka i njezina majka navodno su se sasvim slučajno našle na hodniku dok je on krenuo prema trećoj osobi, njegovoj bivšoj djevojci.

-Što da Vam kažem, mi smo zapravo kolateralne žrtve. Naprosto smo se našle na krivom mjestu u krivo vrijeme. Ja i moje dijete tog čovjeka nikad prije, a ni njegovu bivšu partnericu nikad nismo vidjeli. On je naprosto "fulao" kuću. On je uletio u naše dvorište. Bio je mrkli mrak.

Prvo je napao mene, a onda je moja kći izletila. Ja sam se pokušala obraniti, ali nisam mogla. Onda je napao nju, pa opet mene. Ništa nisam vidjela - ispričala nam je L.T., majka ubijene djevojke koju smo dobili nešto poslije 14 sati.

Ona je u to vrijeme bila u policiji i jedva nam je uspjela prepričati što se dogodilo.

FOTOGALERIJA: Ubojstvo 16-godišnjakinje u Malom Lošinju

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 01:50