KRŠ I LOM

VIDEO: DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA ZAGREBAČKOJ OBILAZNICI Kamion udario rubnik nakon čega je zakačio nadvožnjak, vozač je na mjestu poginuo

 
Ilustracija
 / HANZA MEDIA

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila nešto poslije 18.15 sati kod čvora Kosnica kod Domovinskog mosta točnije na 37. kilometru autoceste A3 u smjeru Bregane jedna je osoba izgubila život. Prema prvim informacijama došlo je do naleta kamiona na rubnik nakon čega je krovnim lijevim dijelom zakačio nadvožnjak.

U stravičnoj nesreći vozač je ostao na mjestu mrtav, a iz kamiona je ispao skoro sav teret - na desetke tona teških željeznih kotača za vlakove koje je prevozio. Od siline udarca iz kamiona je u isto vrijeme na sve počelo istjecati i gorivo.

Ubrzo su se užarili policijski telefoni pa je na mjesto užasa poslana policija, Hitna pomoć i zagrebački vatrogasci.

Sreća u nesreći je da zbog situacije s koronavirusom i postroženim mjerama tom dionicom promet nije bio gust pa je izbjegnuta još i veća tragedija. Nesretnom vozaču kamiona nažalost nije bilo spasa, a policijski očevid i raščišćavanje ceste će potrajati do kasno u noć.
Beživotno tijelo vozača kamiona biti će prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se obdukcijom utvrdilo je li čovjeku možda pozlilo.

Upućeni u problematiku ne otklanjaju mogućnost i da je tragediji kumovao umor ali i neprilagođena brzina kretanja kako bi se što prije stiglo na odredište.

Okolnosti nesreće biti će poznate sutra kada se policijski očevid okonča.

FOTOGALERIJA: Teška prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:46