NESREĆA

TRAGEDIJA NA CESTI PORED PITOMAČE Auto udario srnu, životinja probila vjetrobransko staklo i završila u prtljažniku vozila te uginula

 Ilustracija / Getty Images

Na cestu između Pitomače i Podravskih Sesveta u nedjelju prijepodne istrčala je srna - ista je, nažalost, i uginula, i to nakon što je doslovce proletjela kroz cijeli automobil, piše Glas Slavonije. Vozač (52) u nesreći je lakše ozlijeđen, ali doživio je popriličan šok.

- Srna je istrčala iz kanala, a udario ju je prednji dio vozila. Životinja je od siline udarca odbačena na poklopac motora, probila je vjetrobransko staklo i uletjela u unutrašnjost automobila te završila u prtljažnom prostoru, gdje je uginula - rekao je Glasu Slavonije Josip Štajdohar, glasnogovornik Policijske uprave virovitičko-podravske.

Dodao je kako vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a na dijelu ceste, na kojem se dogodila nesreća, postavljeni su znakovi “divljač na cesti”.

S obzirom na sve učestalije prometne nesreće u kojima vozila nalijeću na divljač na cesti, iz policije pozivaju na oprez.

Vozači u većini slučajeva ne prijavljuju ovakve nesreće jer se boje kazni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:28