MAKRO I MADAM

U DVA ZAGREBAČKA STANA U POLA GODINE SEKSALE SE VIŠE OD 300 PUTA Pao par koji je organizirao bordel, prostitutke imale početnu plaću 5000 kn mjesečno

Policijski službenici iz odjela organiziranog kriminaliteta PU zagrebačke, u suradnji s Ravnateljstvom policije i Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu prijavili su 40-godišnjaka i 26-godišnjakinju za organiziranu prostituciju.

Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnja se da su od 20. studenoga prošle godine do četvrtka 11 mlađih žena s područja Hrvatske vrbovali ili poticali na pružanje seksualnih usluga i pritom im obećali novčanu mjesečnu naknadu od najmanje 5000 kuna.

Prostitutke su "ordinirale" u dva stana na zagrebačkom području koje su unajmili, a cjenik usluga bio je od 200 do 600 kuna, a u navedenom razdoblju djevojke su pružile preko 300 seksualnih usluga pri čemu je navedeni dvojac "zaradio" oko 360.000 kuna.

Usluge masaža i seksualnih usluga nuđene su u tiskanim i internetskim oglasnicima.

Policija je u pretragama našla devet mobitela, osam kartica raznih teleoperatera, dva računala i brojnu korespondenciju. Dvoje osumnjičenih predano je pritvorskom nadzorniku, a slijedi im kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:32