DRSKA KRAĐA

U LESNINI STAVILA BEBU U KOLICA I KRENULA VAN Turistička tehničarka i majka petero djece optužena za krađu 10.671 kuna vrijednih kolica

 
 CROPIX

Turistička tehničarka Romina D. (29), inače majka petero djece, susrela se s optužnicom da je iz trgovine Lesnina XXXL na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji ukrala dječja kolica Stokke “teška” 10.671 kunu! Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu zbog te krađe za nju traži šest mjeseci zatvora.

Iako se branila šutnjom, u prilog joj nisu išli materijalni dokazi odnosno uhvaćena je s prstima u pekmezu pri izlasku iz trgovine.

Bilo je to 13. travnja oko 19.15 sati kada je Romina proučavala u trgovini sva dječja kolica te se odlučila prisvojiti izloženi primjerak jedne od skupljih.

Marko B., djelatnik zaštitarske službe Bilić-Erić uočio je kako Romina u izložena kolica stavlja svoje šestomjesečno dijete i odlučno korača prema izlazu, pokraj blagajni. Presreo ju je i zatražio dokument pa mu je dala putovnicu s čijim je podacima sačinio zapisnik o vraćanju privremeno oduzetih predmeta.

Potom je zatražena i intervencija policije no Romina ju nije željela pričekati već je otišla odbrusivši: “Neću nikog ja čekati. Imam malo dijete i ponovno sam trudna!” Unatoč svemu, nakon pet mjeseci sustigla ju je optužnica zagrebačkog tužiteljstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:56