NA PODRUČJU BUJA

UHIĆENJA U ISTRI: U akciji sudjeluju policija i USKOK, lokalni mediji objavili pojedinosti: 'Policija je po gradu kružila u neoznačenim vozilima...'

 
Ilustracija
 Mario Pušić / CROPIX

Više osoba uhićeno je u utorak na području Buja u velikoj akciji, odnosno u sklopu kriminalističkog istraživanja koje istarska policija provodi u koordinaciji s Uskokovim odsjekom u Rijeci.

Iz istarske policije zasad ne iznose pojedinosti vezane za ovu istragu, no doznaje se kako su osobe uhićene na području Buja te da ih se dovodi u vezu s utajom poreza.

Prema neslužbenim informacijama, do sad je uhićeno pet osoba i to tri osobe na području Buja te po jedna na području Poreča i Zagreba.

Doznaje se kako se planira i uhićenje još jedne osobe.

Kako piše Glas Istre, riječki Uskok i istarska policija u utorak su u Bujama pretresli nekoliko objekata, od obiteljskih kuća do ureda poduzeća PD Auto Marketing.

Istražitelji su cijelo jutro bili prilično zauzeti pregledima - naime, prvo su posjetili kuću u kojoj živi D. D. koji je ujedno jedan od agenata u auto kući, dok su se nešto kasnije preselili u auto kuću gdje su nastavili s istraživanjem.

Policija je po Bujama kružila u neoznačenim policijskim vozilima tako da je vijest o uhićenjima iznenadila građane. Auto kuću, naime, vodi K. M., koja je ranije bila u ljubavnoj vezi s D. D., a od kad je ona preuzela vođenje auto kuće, njezin bivši dečko radi kod nje kao agent prodaje.

Za sad je Glas Istre iz policije dobio potvrdu da su u tijeku uhićenja više osoba na području Buja u sklopu kriminalističkog istraživanja koje PU istarska provodi u koordinaciji s USKOK-om, Odsjekom u Rijeci, potvrdili su im iz PU istarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:14