PRIVELA GA POLICIJA

Uberovac verbalno napao prometnog redara

 Nikša Stipaničev / CROPIX

Splitska policija privela je 37-godišnjeg vozača Ubera koji je u četvrtak ujutro verbalno napao prometnog redara u središtu grada, potvrdila je policija.

U 11,30 sati nedaleko od crkve sv. Frane u Splitu vozač Ubera verbalno je napao prometnog redara koji je namjeravao snimiti njegov automobil u prekršaju. Nakon što je prijavljen policiji, vozač je odveden u zgradu policije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

Protiv njega je podignut optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, a taj se prekršaj počinjen prema službenoj osobi kažnjava od 50 do 200 njemačkih maraka ili 30 dana zatvora.

Iz Ubera su naveli da strogo osuđuju bilo kakav oblik nasilja te da ne podržavaju ovakvo ponašanje kao i da sve vozače koji se ne pridržavaju pravila promptno uklanjaju s platforme.

- Otvoreni smo za suradnju s policijom kako bismo im na bilo koji način pomogli u istrazi te ćemo i dalje nastaviti surađivati s gradovima kako bismo osigurali sigurnost na cestama i u gradovima, navode u Uberu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:30