ISTRAGA U TIJEKU

UBOJSTVO KOD OBROVCA 72-godišnjak nakon bizarnog sukoba zbog nasipanja javne površine zadavio 65-godišnjaka: Prvo se posvađali, onda je nasrnuo

UBOJSTVO KOD OBROVCA 72-godišnjak nakon bizarnog sukoba zbog nasipanja javne površine zadavio 65-godišnjaka: Prvo su se posvađali, onda je nasrnuo na njega
Ilustracija
 Ranko Suvar / CROPIX

Policijski službenici Službe kriminalističke policije PU zadarske i Policijske postaje Obrovac provode kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za ubojstvo, piše Zadarski.hr.

Naime, u nedjelju poslijepodne u Kaštel Žegarskom, 72-godišnjak i 65-godišnjak su se najprije verbalno, a potom i fizički sukobili oko nasipanja javne površine ispred kuće ubijenog 65-godišnjaka.

Pokojni je ispred svoje kuće nasuo nekoliko kariola otpadnog građevinskog materijala na javnu površinu, neposredno uz asfalt. Stariji muškarac, inače susjed koji stanuje niti sto metara dalje, taj dio zemlje međutim smatra svojim pa je verbalno napao 65-godišnjaka.

Tijekom verbalnog sukoba policija pretpostavlja da je 72-godišnjak usmrtio 65-godišnjaka, najvjerojatnije gušenjem ali tada nije bilo svjedoka.

Sinoć je 72-godišnjak, koji je lakše ozlijeđen, uhićen te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje, piše Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:01