ZAVRŠIO U ISTRAŽNOM ZATVORU

UHIĆEN SIN GENERALA KRULJCA Zagrebačka policija u stanu mu našla nekoliko kilograma droge i veću količinu keša: 'Sve sam čuvao za Toma Forda'

Mladen i David Kruljac
 Facebook

Zagrebačka policija uhitila je prošloga tjedna Davida Kruljca (26), sina umirovljenoga generala Mladena Kruljca zbog sumnje za zloupotrebu opojnih droga, piše Večernji list.

Pretragom stana u Zagrebu u kojemu David Kruljac živi, policija je pronašla 4,5 kilograma marihuane i 28 grama kokaina te 117.000 eura i 10.500 kuna. U stanu je imao i digitalnu vagu, kao i uređaj za prešanje.

Osumnjičeni je nakon kriminalističkog istraživanja u policiji prijavljen za spomenuto kazneno djelo, a nadležno tužiteljstvo zatražilo je da mu se odredi i istražni zatvor. Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu tom je prijedlogu i udovoljio, ocijenivši kako postoji opasnost da bi David Kruljac sa slobode mogao utjecati na svjedoke, ali i ponoviti kazneno djelo.

Kruljac je, piše Večernji list, u svojoj obrani tvrdio kako je marihuanu i novac čuvao za druge osobe, s kojima je u kontakt stupio preko jedne internetske aplikacije. Jedan mu se, kazao je, predstavio kao Tom Ford.

Policija je u vezi s tim slučajem uhitila još dvije osobe zbog zloporabe droge, ali se tek treba utvrditi jesu li, i na koji način, bili povezani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:05