TRAGEDIJA

UŽAS NA BARUTANSKOM JARKU U kući našli tijelo bivše direktorice u farmaceutskoj kompaniji, svi su je susjedi zvali Boba, vjeruje se da se ugušila

 
 Damir Krajec / HANZA MEDIA

U ponedjeljak u kasnim poslijepodnevnim satima pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima u trošnoj kućici na zagrebačkom Barutanskom jarku jedna je osoba izgubila život. Kako doznajemo, riječ je o B.K., ženi u susjedstvu poznatoj po nadimku Boba, a čijom su smrću njezini susjedi iz ulice zaprepašteni.

Uzrok Bobine smrti zasad je nepoznanica. Neki su je susjedi zadnji put vidjeli u božićno vrijeme, no napominju da se ni s kim skoro nije družila, tek ponekad u prolazu je razmjenjivala pokoju riječ.

Barutanski jarak je nakon odlaska Hitne pomoći, čiji su djelatnici mogli samo konstatirati smrt, okupirala policija.

- Boba vam je bila starosjedilac u ulici. Tu je od pamtivijeka. Živi sama, a nekad je radila na direktorskoj funkciji u slovenskoj Krki i mnogi su joj zavidjeli jer je radila za Slovence, a to je na cijeni kao i njihova plaća. Inače, tijekom života same su je nevolje snašle. Mislim da je ta njezina kuća pod ovrhom. Ima kćer za koju tu sad neki kažu da je upravo ona pronašla beživotno majčino tijelo u kući. Znate, stvari su pošle po zlu u toj obitelji kad je Boba oboljela na živce pa je čak bila i hospitalizirana. Teško ju je bilo gledati kad je znala po ulici raditi bedastoće, razbijati izloge... - govori za Jutarnji list jedan od žitelja u ulici pogođen smrću svoje susjede.

Iz PU zagrebačke su tek kratko izvijestili da je ženska osoba smrtno stradala u požaru kuće. A s obzirom da zagrebački vatrogasci nisu ni pozvani na intervenciju, pretpostavlja se da se požar sam ugasio, a nesretna žena ugušila.

No, točan uzrok smrti doznat će se po dovršetku policijskog očevida koji je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:17