KRVAVA NOĆ

UZNEMIRUJUĆI DETALJI OBITELJSKE TRAGEDIJE Kćer probudili očajnički vapaji u pomoć majke koju je nasilni otac izbo nožem, nakon čega je ranio i sebe

 Željko Hajdinjak / CROPIX

Božo P. (61) u noći s sa srijede na četvrtak u mjestu Krč pokraj Novog Marofa izbo je svoju 59-godišnju suprugu Šteficu nožem, a zatim je pokušao presuditi i sebi.

Oboje su s teškim ranama opasnima po život prevezeni u Opću bolnicu Varaždin gdje se liječnici još bore za njihov život. Veću tragediju spriječila je njihova kći koju su probudili urlici njezine majke i koja je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć.

Prema riječima mještana, Božo i Štefica već dulje vrijeme imaju problema u braku koji su u noći s četvrtka na petak očito eskalirali.

- Božo često pije i valjda je to jedan od glavnih uzroka njihovih čestih prepirki i svađa. Glasno se svađaju, viču, urlaju, tuku se, bacaju stvari i slično - rekli su nam mještani Krča koji strahuju za život svojih sumještana.

Policija je izvijestila da je 61-godišnji muškarac u noći sa srijede na četvrtak oko 4.30 sati, iz još uvijek nepoznatog razloga, nakon kraće svađe nanio svojoj supruzi više ubodnih i reznih rana kuhinjskim nožem po tijelu, a zatim je na sličan način ozlijedio i sebe.

Kako doznajemo, njihova kći doživjela je šok pa su i njoj liječnici morali pružiti pomoć, nakon čega je smještena kod članova obitelji koji se trenutno brinu o njoj. Policijski službenici u petak su na mjestu događaja obavili očevid i još uvijek utvrđuju sve okolnosti ovog događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:26