BLIZU GLAVNOG KOLODVORA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO IZ SREDIŠTA ZAGREBA: AUDIJEM DOSLOVNO POMEO TRAMVAJSKU STANICU Snimka nadzorne kamere pokazuje šokantno divljanje vozača

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.02.2020. u 21:27

Screenshot

 

U ponedjeljak 24. veljače oko 4 sata ujutro Audi je udario u tramvajsku stanicu u blizini glavne pošte na Branimirovoj ulici u Zagrebu, a ozlijeđeni vozač završio je u bolnici.

Iz PU zagrebačke su poručili da je 31-godišnjak u Audiju A6 zagrebačkih registracija nakon izlaska iz raskrižja prednjim kotačima naletio na rubni otok na zapadnoj strani raskrižja, prešao preko njega i zatim naletio na dva stupa pješačkih semafora.

Potom je nastavio kretanje po stajalištu tramvaja gdje je prednjim dijelom naletio na ogradu i nadstrešnicu. Od siline naleta dijelovi ograde su odbačeni na automobile parkirane na parking mjestima sa sjeverne strane kolnika - konkretno, na prednji dio Škode Octavije zagrebačkih registracija te na vjetrobransko staklo Škoda Rapid, također zagrebačkih registracija.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 31-godišnjak te mu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

U srijedu se pak na društvenim mrežama pojavila i prilično dramatična snimka nadzorne kamere, a koja pokazuje koliko je silovit bio udarac Audija u tramvajsku stanicu.

Na njoj se vidi kako je crni automobil velikom brzinom skrenuo s ceste i doslovno "pokosio" kompletnu tramvajsku stanicu. S obzirom na doista uznemirujuću snimku može se zaključiti kako je prava sreća da se u tom trenutku nitko nije nalazio na stanici.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo