STRAŠNE SCENE

VATRENA NOĆ U ZAGREBAČKOM PREDGRAĐU Policajci zatekli nevjerojatan prizor: mladić obliven krvlju teturao i jeo sendvič

Split, 230214.
U Vukovarskoj i Washingtonovoj ulici netko je zapalili kontejner u blizini parkiranih automobila. Vatrogasci su na poziv brzo ugasli plamen u 02.00sata iza ponoci.
Foto: Jadran Babic / CROPIX
Jadran Babic / CROPIX

Ilustracija

 

Stravičan prizor opečenog i oblivenog krvlju mladića, kako tetura i pritom, unatoč razrezanoj usnici, jede sendvič, zatekli su sinoć nešto prije 21 sat zagrebački policajci i vatrogasci nakon što su se odazvali na intervenciju u Ulicu Zlatarova zlata u novozagrebačkom Botincu. Ispred kućnog broja 10, naime, gorjela su tri kontejnera, a vatra je zahvatila i obližnju autobusnu stanicu.

Pripadnici DVD Hrašće brzo su ugasili vatru, a nesretnog muškarca, za kojeg se pretpostavlja da je namjerno izazvao požar i pričinio štetu Zagrebačkom holdingu, preuzeli su djelatnici Hitne pomoći. Kvalifikacija ozljeda još nije poznata, a policija pokušati utvrditi sve okolnosti koje su dovele do vatrene stihije i ozljeđivanja.

Neslužbeno doznajemo da je ozlijeđeni mladić bio u vidno alkoholiziranom stanju a dok su od njega policajci pokušavali doznati identitet, haubu policijskog vozila natopio je krvlju koja se s njega slijevala.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo