NA SAVSKOJ CESTI

DVIJE OSOBE POGINULE U NALETU VLAKA U ZAPREŠIĆU! Nisu bili u automobilu, u trenutku udara vlakovi su se mimoilazili

 
 Ranko Šuvar / Hanza Media

Još jedna teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 21 sat u Zaprešiću. Dvije osobe poginule su u naletu vlaka.

Kako je kratko izvijestila zagrebačka policija, nesreća se dogodila u Savskoj cesti u Zaprešiću, nedaleko željezničke stanice.

Prema prvim, neslužbenim informacijama s mjesta nesreće, poginuli su se na pruzi u trenutku nailaska vlaka našli kao pješaci. Neslužbeno doznajemo da se radi o muškarcu i ženi.

Saznajemo da je do naleta je došlo u trenutku kada su se mimoilazila dva vlaka, brzi i regionalni, ali još nije poznato koji je udario ljude.

Više informacija i sam uzrok nesreće trebali bi biti poznati nakon očevida, koji na mjestu nesreće provodi policija pod rukovodstvom dežurnog zamjenika Općinskog državnog odvjetnika.

Jedna od svjedokinja nesreće, Klara Grisfelder, za dnevnik.hr prepričala je što je vidjela:

- Naš vlak koji je išao u smjeru Savske se naglo u par metara zaustavio, a malo prije toga je brzi vlak projurio u smjeru Zagreba. Mi nismo osjetili udarac, vjerojatno je drugi vlak udario i prebacio na našu prugu. Stajali smo nekih 10 minuta dok čovjek na razglasu nije rekao da možemo van. Dok smo izlazili, samo sam čula da čovjek kojeg je udario ima puls i morali smo ići pješice prema stanici Zaprešić Savska koja je udaljena otprilike 200 metara. Hitna pomoć je stvarno brzo stigla, a nakon toga nisam ništa vidjela jer smo već bili na stanici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:17