VILAMA PO PSU

VIDEO: BRUTALNO UBOJSTVO HASKIJA ZGROZILO BARANJU 'Dan ranije zaprijetio je da će ga ubiti, složio je priču koja je bila nevjerojatna...'

Beli Manastir, 280219. Zbog navodnog usmrcivanja tudjeg psa policija je kazneno prijavila mladica iz B. Manastira. Na fotografiji: Dejana Koprivnjak vlasnica usmrcenog psa. Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / CROPIX

Dejana Koprivnjak

 

Aron je bio dvogodišnji haski, kojega je obitelj Koprivnjak iz Belog Manastira dobila na poklon od jednog susjeda. Bilo je to rođendansko iznenađenje za njihovog dvogodišnjeg sina Denija i Aron je 8. siječnja 2019. postao član njihove obitelji.

Na žalost, nije se dugo s njima zadržao. U ponedjeljak su njegovo beživotno tijelo pronašli na ulici nedaleko od njihove obiteljske kuće. Policija za Aronovo ubojstvo sumnjiči 27-godišnjeg A. O., susjeda obitelji Koprivnjak, koji je nesretnog, prema policijskom izvješću, haskija usmrtio s više udaraca vilama po glavi i tijelu.

- Taj susjed nas je posjetio u nedjelju i zaprijetio da će ubiti Arona ako ga još jednom vidi u svome dvorištu. Optužio ga je da mu dolazi u dvorište i ubija kokoške, što nam je bilo nevjerojatno za čuti, pa smo mu kazali da ne vjerujemo u tu priču, jer smo psa držali pod nadzorom - priča Dejana Koprivnjak, vlasnica ubijenog psa.

 

- U ponedjeljak oko 17.30 sati smo se vraćali kući i vidjeli smo njegovo beživotno tijelo koje je ležalo u travi pokraj crkve. Odmah smo posumnjali na susjeda, pa smo otišli kod njega i pitali ga je li on to učinio, a onda nam je on išao pokazivati svoje ubijene kokoške govoreći nam kako je to učinio Aron. Rekli smo mu da ovdje u naselju svi imaju kokoške, i nitko drugi se na Arona nije žalio - ispričala je Dejana.

Policija je protiv 27-godišnjeg A. O. podnijela kaznenu prijavu za ubojstvo psa, zbog čega mu prijeti zatvorska kazna do godine dana.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo