TRAGEDIJA U SARAJEVU

VIDEO, FOTO: CIJELA ZEMLJA OPLAKUJE SMRT TRI DJEVOJKE Krenule u Sarajevo proslaviti rođendan.. 'Sve su zajedno radile i, eto, zajedno otišle i u smrt'

 
Tri djevojke koje su poginule u strašnoj nesreći
 Facebook

Sarajevo oplakuje smrt tri djevojke, koje su jučer poginule u stravičnoj prometnoj nesreći. Ajla Ibrica (18), Nađa Neradin (17) i Lejla Oruč (17) izgubile su život u petak u večernjim satima. Fotografije i snimke s mjesta nesreće, kao i strašna sudbina koja je zadesila ove mlade ljude, šokirala je javnost u Bosni i Hercegovini

Lusuzni BMW X5 nakon nesreće je bio potpuno smrskan. za volanom terenca je bio njihov prijatelj Almir Ejubović (20), jurio je, i svom silinom se zabio u metalni stup na autoputu A-1 u Butilama. Dnevni Avaz navodi da je kazaljka nakon nesreće ostala stajati na 244 km/h.

Ajla i Nađa poginule su na licu mjesta, dok je Lejla još pokazivala znakove života, i hitno je prevežena u Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu, no liječnici ju nisu uspjeli spasiti, i ona je umrla u 20:05.

Taj dan slavili su Ajlin rođendan...

Novinari Dnevnog avaza bila je dan nakon nesreće u selu Vrbanja kod Tarčina, gdje su živjele sve tri djevojke.

Majka od tuge nije mogla ni govoriti, a otac je u Njemačkoj trenutačno.

'Što da vam kažemo, tragedija nezapamćena. Koliko smo upućeni, Almir je po njih došao, jer su se dogovorili da izađu u grad na kavu kako bi proslavili rođendan Ajle Oruč. Njoj je danas, zapravo, rođendan, ali su jučer odlučili izaći. Eto, nije ga proslavila, kao što neće ni naša Ajla Ibrica', kroz suze pričaju njihovi prijatelji.

Svi stradali su se poznavali i družili još od prvog razreda osnovne škole.

'Sve su zajedno radile, družile se i, eto, zajedno otišle i u smrt. Ovo je sada život bez života'.

Dnevni Avaz posjeduje video s mjesta nesreće.

Na mjestu udesa ostala je potpuno iskrivljena olupina BMW-a pa se činim pravim čudom da je itko uspio preživjeti.

Policijskim očevidom utvrđeno je kako BMW kojim je upravljao 20-godišnjak nije bio registriran, a na njemu su bile registarske pločice koje ne pripadaju tom automobilu.

Točne okolnosti nesreće još se utvrđuju no po svemu sudeći uzrok je bila brzina neprilagođena uvjetima na skliskoj cesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 15:00