VATRENO JUTRO

VIDEO, FOTO: VELIKI POŽAR NA ZAGREBAČKOJ TREŠNJEVCI Gorjela poznata pivnica, na teren izašli vatrogasci s osam vozila

    AUTOR:
    • Matija Boltižar,
    • Tomislav Kukec

  • OBJAVLJENO:
  • 23.04.2019. u 10:29

Damir Krajač / Cropix

Na teren je izašlo 26 vatrogasaca i osam vozila iz vatrogasnih postaja Centar i Novi Zagreb

Zagrebački vatrogasci ugasili su požar koji je izbio na krovištu zgrade na Trešnjevci, u Ulici Božidara Adžije 16 gdje se nalazi restoran koja je trenutno zatvoren.

 

Kako doznajemo u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Zagreba, dojava o požaru zaprimljena je u 9 sati i 46 minuta, te su odmah upućene jake vatrogasne snage - na teren je izašlo 26 vatrogasaca i osam vozila iz vatrogasnih postaja Centar i Novi Zagreb.

Požar je ostao unutar zgrade i brzo je lokaliziran.

 

Jutarnji.hr

Kako javljaju naši reporteri sa terena, vatra je zahvatila krov pivnice nekad poznate kao Medvedgrad, koja je prije nekoliko godina promijenila vlasnika i sada je pivnica Budweiser.

Nedugo nakon izbijanja požara oglasio se i zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama, izvijestivši o događaju.

- Na teren je izašlo 26 vatrogasaca i osam vozila iz Vatrogasnih postaja Centar i Novi Zagreb. Požar se zadržao unutar zgrade i brzo je lokaliziran. Za vrijeme požara u zgradi su se nalazile četiri osobe koje su na vrijeme napustile zgradu. U prizemlju zgrade nalazi se restoran koji je trenutno zatvoren - navode u priopćenju dodajući kako su, osim vatrogasaca, na terenu i policajci te djelatnici Ureda.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo