NOVI DETALJI

VIDEO: 'ISKRVARIT ĆU, POMOZITE MI!' Dvojica ozlijeđenih u okršaju na Savskoj tvrde da su napadnuti bez povoda: 'Samo smo cugali tu u kafiću...'

 
Ozlijeđeni muškarci u sukobu na Savskoj
 Damir Krajač / čitatelj / Hanza Media

U nedjelju oko 18.30 sati nemili prizori na Savskoj cesti u Zagrebu zgrozili su stanare i prolaznike.

Prema prvim informacijama u kafiću Woody bar na Savskoj došlo je do sukoba trojice muškaraca. Svađa i tučnjava kulminirali su potezanjem noža pa se obračun preselio i na ulicu, među prolaznike, a napadač s nožem bio je crne kose i odjeven u zelenu dužu jaknu.

- Cugali smo tu u kafiću, ali nismo mi napali nikog. Iskrvarit ću, pomozite mi - rekao je jedan od dvojice napadnutih mladića djelatnicima Hitne pomoći dok su pokušavali im utvrditi ozljede na mjestu događaja te im zašiti rane. Jedan od izbodenih je, kako doznajemo, ugostitelj i obiteljski čovjek, te je ranjen nožem u trbuh dok je drugi, koji je strahovao od iskrvarenja, zadobio reznu ranu lijeve ruke i imao je zakrvavljeno lice. Na mjestu događaja prolaznicima su ozlijeđeni mladići rekli da su izbodeni nožem nakon što su u kafiću pili i družili se. Sudeći prema njihovim pričama, napad je bio ničim izazvan, a napadača s nožem ne poznaju.

- Dečki su se natjeravali po ulici. Mladić krvav stoji uz tramvajsku stanicu i čini se kao da će izgubiti svijest. Preko ceste, pak, drugi mladić trči pred nekim dečkom koji onda pretrčava kolnik i počinje natjeravati onog prvog koji je stajao uz tramvajsku stanicu zakrvavljen. Iz njega je krv samo kapala. Pretvorili smo se u Divlji zapad s obzirom na krvave zločine unazad nekoliko dana – ispričala je za Jutarnji stanarka obližnje zgrade.

Fotogalerija: Dvije osobe izbodene su u Zagrebu

Na mjestu intervencije vrlo brzo se pojavila policija kao i Hitna pomoć, a tragove krvi s kolnika te dijela tramvajske stanice su potom ispirali zagrebački vatrogasci.

Do kasno u noć potrajat će policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti obračuna koji je uznemirio građane. Navodno je jedna osoba dovedena na obavijesni razgovor, a je li riječ o muškarcu koji je nožem ozlijedio dvojicu mladića, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:44