OBRAČUN NA PARKINGU

VIDEO: NOVI DETALJI O PUCNJAVI U SPLITU Nasred ulice propucan je osuđeni ubojica koji je ranije ove godine izrešetan u krvavom obračunu

Do sukoba je došlo na parkingu, a nastavio se ispred zgrade. Zbog ranjavanja Marka Bekavca priveden je A.O. Policija ga je pronašla na Visokoj, gdje se pucnjava i dogodila
Marko Bekavac ranjen je u svibnju kada su i nastale ove uznemirujuće fotografije
 Dalmacija Danas/Hanza Media

Oko 21.40 sati u Janjevskoj ulici u Splitu došlo je do pucnjave, javlja Slobodna Dalmacija.

Po prvim informacijama, muška osoba ustrijeljena je u predjelu vrata i prevezena je u KBC Split na pružanje liječničke pomoći. "Nakon toga ćemo znati više o težini zadobivenih ozljeda", kazala je službenica za informiranje Sanjom Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske.

Neslužbeno se doznaje da je do sukoba došlo na parkingu, a nastavio se ispred zgrade. Istražitelji su na te dvije lokacije u potrazi za čahurama i drugim forenzičkim dokazima.

Iako se čeka službena potvrda, navodno je ranjen Marko Bekavac (28) koji je otprije poznat policiji. U svibnju ove godine propucao ga je Ivan Giljanović, a Bekavac je inače i vlasnik vloga (video bloga), pa sam za sebe u snimkama postavljenim na društvenim mrežama kaže da je "devet godina proveo zatvoren, od popravnog doma do zatvora, psihijatrije i nešto kratko i u komuni".

Bekavac je kao 17-godišnjak nožem 2008. ubio 21-godišnjaka na Bačvicama za što je bio osuđen na pet godina maloljetničkog zatvora.

- Da sad rečen da to nisan tija napraviti, to više nikome nije ni bitno. Bija san te večeri na kokainu, uboja san ga jedan put i nada san se da će taj momak ostati živ, ali, nažalost, on je umra. Zbog toga san posta ubojica i ovakav i onakav, a i prije toga san bija u Turopolju, u Požegi... Stvorila se o meni slika ka da san ne znam šta. Zbog toga ja jesan ubojica i to se nikad neće prominiti, ni za deset ni za dvadeset godina, ali sve ovo posli šta se događalo veže mi se za to ubojstvo, za šta san kaznu odslužija - kazao je Bekavac 2016. godine za Slobodnu Dalmaciju kada je samoinicijativno izišao iz bolnice polomljenih ruku i nogu, s teškim ozljedama glave, nakon što je krajem rujna te godine bio žrtva otmice i premlaćivanja.

Besmrtni Max!!!!

Objavu dijeli Marko Bekavac (@markus_maksimus)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 14:27