UZAVRELE STRASTI

VIDEO: POGLEDAJTE INCIDENT ISPRED SUDA NAKON PRESUDE KOMŠIĆU Dok je majka ubijene Kristine davala izjavu, u pozadini je došlo do fizičkog obračuna...

 
Palić je nakon presude Davidu Komšiću provocirao strica ubijene Kristine Krupljan
 Screenshot/Facebook

Nakon presude Davidu Komšiću pred novinare je izašla i Vesna Krupljan, majka ubijene Kristine Krupljan: - Jedva sam dočekala presudu i zadovoljna sam. U četvrtak kreće presuda i za Bukovačku kad su David i još trojica presreli Kristinu autom i oteli joj mobitel. Meni je zadovoljština broj godina koji je dobio, ali meni dijete ne može nitko vratiti. Znam da će se žaliti, ali i ja bih se žalila da je dobio manje od 30 godina.

Što se tiče reakcije njegovog oca - znala sam da će ovako reagirati i vikati: 'To je zato što je iz Bosne'. Četiri sam puta sam Davida prijavljivala policiji, ali nitko nije reagirao. Ubio je čovjeka autom, a poslije se vozikao po Borongaju. Policija ništa nije radila, kazala je potresena Vesna Krupljan.

Dok je majka brutalno ubijene Kristine davala izjavu došlo je do incidenta. Dvojica mladića, navodno prijatelji Davida Komšića, sa strane su dobacivali, pa je došlo do naguravanja i umalo do fizičkog obračuna, kojeg je na kraju spriječila policija. Naime, stric ubijene Kristine je napao jednog od mladića, no ubrzo ih je razdvojio jedan od policajaca.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:15