RUŽNE SCENE

VIDEO: POGLEDAJTE TUČNJAVU NA VIRU Obračun zaštitara s vlasnikom i gostima kafića

 YouTube

Jutros je na Viru u Ulici Borisa Krčevića izbila masovna tučnjava na terasi kafića Casablanca u vlasništvu Marija Kapovića.

Oko 7 sati u kafić su došli komunalni redari Općine Vir u pratnji općinskih zaštitara s namjerom da uklone nezakonito postavljenu terasu. Njihovoj namjeri suprostavili su se vlasnik objekta koji je mini-washom poprskao jednog komunalnog redara, dok je 53-godišnji D.K. drugog redara uzeo i nosio ga po terasi da ga spriječi u svome poslu.

Gost kafića, 49-godišnjak, izvrijeđao je 48-godišnjeg zaštitara. Među lakše ozlijeđenima nalazi se i supruga vlasnika Ines Kapović koja je u naguravanju odgurnuta te je zatražila liječničku pomoć, kazao nam je Kapovićev odvjetnik Antonio Vedrić, piše Zadarski.hr.

Policija je protiv trojice koja su spriječila postupanje komunalnih redara podnijela prijave za narušavanje javnog reda i mira. Kako se izvršenju uklanjanja terase redarima suprostavilo 50-tak gostiju lokala, redari su odustali od provođenja uklanjanja.

Udruga Vir bez podjela na svojim je Facebook stranicama objavila video snimak jutrošnjeg pokušaja uklanjanja terase ispred Casablance na kojoj se vidi da su policajci morali sprječavati općinske zaštitare u svome postupanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. studeni 2023 01:27