POSTALI VIRALNI HIT

VIDEO: TKO SE ZAPRAVO POTUKAO ISPRED PEKARNICE U SAMOBORU? MUP izdao službeno priopćenje, evo zašto su mladići bili odjeveni kao policajci

 
 youtube screenshot

Zagrebačka policija oglasila se jutros opsežnim priopćenjem o snimci koja se jučer proširila društvenim mrežama, a na kojoj se ispred pekarnice u Samoboru tuče nekoliko mlađih muškaraca, od kojih su dvoje odjeveni u policijske odore.

Iako nitko nije doista mislio da se radi o policajcima, naročito jer je vrijeme maskiranja i fašnika, zanimljivo je kako su mladići došli do službenih uniforma Ministarstva unutarnjih poslova.

Odoru uzeli članu obitelji - policajcu

- Do sada prikupljenim obavijestima utvrđeno je da se događaj dogodio jučer, 3. ožujka, između 1 i 2 sata ujutro u Samoboru u Ulici Ljudevita Gaja, te da sudionici sukoba nisu policijski službenici, iako je jedan od njih, 23-godišnjak, dio policijske odore bez znanja člana obitelji koji je policijski službenik Policijske uprave zagrebačke, uzeo s namjerom da ju iskoristi za sebe i 24-godišnjaka kako bi sudjelovali na fašniku - priopćila je policija.

Utvrđeno je da su u sukobu sudjelovali dva 23-godišnjaka, 24-godišnjak i jedna 24-godišnjakinja s jedne strane, te pet osoba starosti od 18-20 godina s druge strane. Najprije su se verbalno, a potom i fizički sukobili.

Policija ih je sve prijavila za narušavanje javnog reda i mira, a dvojicu mladića prijavili su i za neovlašteno nošenje znakova službene osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:55