ZLOČIN NA PAGU

VIDEO: UBOJICA SA ZRĆA PRIVEDEN NA SUD Mladi Britanac izašao iz marice i oštrim pogledom odmjerio novinare

 
 Luka Gerlanc / CROPIX

Oko 10.30 sati u I Policijsku postaju Zadar priveden je 25-godišnji Britanac Douglas C. osumnjičen za ubojstvo sunarodnjaka Uga Wilsona (26), zvanog Kraze, javlja Zadarski.hr.

Očekuje se kako će mu sudac istrage odrediti jednomjesečni istražni zatvor. Osumnjičenik je uhićen jučer na splitskom aerodromu pri pokušaju ukrcaja u avion za London. Sumnjiči ga se za ubojstvo 26-godišnjega sunarodnjaka na popularnoj plaži Zrće. Policiju je pokušao zavarati tako što je brijanjem glave mislio dijelom izmijeniti svoj izgled.

Neslužbene informacije govore da je sukob između dvije grupe engleskih gostiju počeo unutar kluba, a završio se na platou ispred ulaza u klub. S jedne strane našli su se ubijeni Ugo Wilson i druga dvojica ozlijeđenih britanskih gostiju, a na drugoj osumnjičeni 25-godišnjak, sa svojim prijateljima.

Svi su oni bili gosti popularnog Hideout festivala tijekom kojeg na tisuće Britanaca dolaze na Pag, a zajedno s njima i njihovim DJ-ima stižu, kažu nam upućeni izvori, i njihovi londonski dileri drogom.

U videu i fotogaleriji pogledajte privođenje 25-godišnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:55