SAČEKUŠA

ZASJEDA ZA POZNATOG UGOSTITELJA U SL. BRODU: OTKRIVAMO DETALJE VATRENOG OKRŠAJA Policija traži dvojicu napadača: Ovo nije prvi put da se našao na meti

Noćni klub Jerkana Kovačevića (43) već se dva puta našao na meti piromana u svibnju 2017.
 Danijel Soldo / CROPIX

Poznati slavonskobrodski ugostitelj Jerkan Kovačević (43) je ranjen u nogu ispred zgrade u naselju Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu.Kovačević je kolima Hitne pomoći prevezen u slavonskobrodsku Opću bolnicu te se nalazi izvan životne opasnosti, a ubrzo nakon dolaska u bolnicu podvrgnut je operativnom zahvatu.

- Oko 19 sati zaprimili smo dojavu o događaju i odmah je na mjesto događaja upućena ophodnja i kola Hitne pomoći. Ranjenome muškarcu rođenome 1975. godine ukazana je liječnička pomoć, a radi se očevid te se traga za počiniteljem - rekla nam je u telefonskom razgovoru glasnogovornica brodsko-posavske Policijske uprave Kata Nujić, ne navodeći identitet ranjenoga muškarca.

Više o događaju iz policije nisu mogli reći zbog interesa istrage. Međutim, prema neslužbenim informacijama, na Kovačevića su navodno zapucala dvojica muškaraca koji su prema njemu ispalila više hitaca, no na sreću samo ga je jedan od metaka pogodio u natkoljenicu. Nakon napada muškarci su pobjegli, tako da ispada da su Kovačevića čekali u zasjedi.

FOTOGALERIJA: Pucnjava u Slavonskom Brodu

Kovačević je vlasnik ugostiteljskoga objekta upravo u zgradi ispred koje je ranjen, tako da je vjerojatno da su ga napadači sačekali da završi s poslom u lokalu, znajući kako će se on pojaviti upravo na mjestu na kojem su ga čekali. Inače, ovo nije prvi put da se Kovačević našao na meti nepoznatih napadača.

Diskoklub San Marco, kojem je Kovačević bio vlasnik, u razmaku od samo dva tjedna u svibnju 2017. godine dva puta se našao na meti piromana. Napadači na klub koji se nalazi u samome centru Broda nikada nisu otkriveni, a Kovačević je nakon toga navodno prodao klub.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:54